Сюлейман Леви

байрям и ционизъм

четвъртък, октомври 11, 2007

Масонска Церемония

ето я тук - пак са се събрали в Кемпински Зогравски, за сатанистки ритуал.

"Основните цели на тамплиерите в България са запазването на християнството и християнските ценности, търсенето на диалог с другите религии, утвърждаването на името на Ордена, трайно присъствие в обществото и интегрирането на тамплиерите в други организации, за да може да се търси помощ в решаването на редица социалните проблеми."

нито едно от горните не е вярно!!! Платените статии за рицари тамплиери означават следното: Основните цели на тамплиерите-масони-антихристи в България е затриване на християнството и потъпкване на ценностите му, утвърждаване култа към дявола, трайно присъствие в общественото управление с цел лично облагодетелстване, поквара на повече вличтелни хора в черния масонски кръг, за да се създадат редица социални проблеми, да се унищожи природата, да се подложат на тормоз добрите. Идващите като спасители ще предадат вярващите и ще оставят само онези, които имат потенциал за зверства.

Слави Бинев - архонт и старозагорски митрополит Галактион - масон, антихрист. pravoslavie.bg - масони! Само вижте тази статия: http://pravoslavie.bg/content/view/5608/202/

След убийството на Старозагорския митрополит Панкратий, към който миряни и православни Българи изпитваха уважение и смирение, на поста бе назначен митрополит Галактион - от масонската ложа на патриарха-антихрист и убиец Максим. Българската Църква изпадна в забвение и разруха, остана само Господ и имотите му, обитавани от злонамерени червеи.

Заговорът на масоните е срещу Създателя, а ние сме жертви в експеримент на унищожение, при условие, че то е срещу баща ни. Също както турците-убийци, които клаха векове наред на Балканите и сега се готвят за поредното си античовешко клане. Кланета - какв успех.

Или иначе казано...

Оставени на своя дух,
измъчвани в емирати,
си спомняме деня кога
Галактион уби Панкратий.

Сатанисти в новините
разписват схеми-образци,
но маиките им са набити,
ниски, с кървави венци.

И те са жалки отпускари,
напити, тлъсти първенци,
от престъпления - другари,
в същността си - скакалци.

Предадохме се на елита,
опипал ни с идея - секс.
Когато някой ни попита
му казваме, че е рефлекс.

Не може да не ви хареса, животът, минал със финес
щом негър мине стюардеса, загива в Понеделник пес.
а някой стърже с политика, евреин пак почесва фес
а на мен ми дай мастика и ей го - Я-булонски лес.

Франция и Либия - да го духате! :)

Ст. Илев Октомври 2007

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница