Сюлейман Леви

байрям и ционизъм

понеделник, август 27, 2007

Как отговарят преподавателите в СУ на e-mail-и със студентски запитвания

Няма да коментирам или да отговарям на преподавателя от уважение към институцията Софийски университет "Св. Климент Охридски". Подобно отношение не мисля, че е най-удачното за един университетски преподавател. Ако в края на следването ми се опитват да ме отвратят от това, за което си плащам и съм решил да изучавам, не виждам защо да ви препоръчвам Стопански Факултет на Софийския университет...


Уважаеми колега Станислав Илиев,
вероятно сте забелязал от сайта на курса, че оценката се формира от тест, курсова работа и презентация на курсовата работа в края на семестъра. Прегледах внимателно файловете си с оценки на студенти от последните две учебни години, надявайки се да намеря вашето име там някъде сред неколцината, които са направили теста, но после са изчезнали. Не можах да ви открия, уви. При това положение не мога нищо да направя за вас и, ще ви пожелая успех при някой друг преподавател.
Г.М.
----- Original Message -----
Sent: Sunday, August 26, 2007 5:35 PM
Subject: Вземане на решения при риск и неопределеност - изпит

Здравейте г-н Менгов,

Бих искал да знам на коя дата през Септември ще има поправка на изпита Ви по Вземане на решения при риск и неопределеност. На сайта на Стопанския факултет няма изнесена информация за това:

http://www.feb.uni-sofia.bg./FEBA/fileadmin/user_upload/Razpis05-06-1/IX.2007.pdf

Много благодаря предварително!

С уважение,
STANISLAV ILEV

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница