Сюлейман Леви

байрям и ционизъм

сряда, октомври 31, 2007

Понастоящем евреите наброяват над 14,5 милиона, мнозинството от които живеят в САЩ и Израел.

Провинцията е буфер, територия, използвана за скриване на важни личности (предимно евреи) по време на бедствия, терористични атаки, войни, антисемитистични режими. Със сигурност православен християнин би избягвал евреин заради лукавостта и пресметливостта на втория.
Онзи ден говорих с едно момиче, което обясняваше за Петър Дънов и неговото учение. Явно и тя като мен си нямаше представа от него, но каза, че е много стойностно като учение само по себе си. А последователите му били като секта и го следвали сляпо... защото Ейбрахам Линкълн имал също учение, което потвърждавало принципа "Поискай и ще ти се даде" и "Бог си ти самия". С вярата в тези принципи тя обясни защо "евреите са само 1% от човечеството, а държат 99% от парите му... Аз лично се питам защо е редно да държиш нещо, което не е твое.
Евреите били измислили поклоннически религии като християнството, за да убедят хората в гореспоменатите принципи. На мен ми се струва, че създаването на кал и леженето върху й е угодно само на ето тези богоизбрани създания на снимката.
Историята показва, че евреите не се подсигуряват с вяра, а с машинации, убийства, войни.

Радвайте се само, че не сте евреи, а богоугодни.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница