Сюлейман Леви

байрям и ционизъм

неделя, юли 22, 2007

Maрия Магдалена

Днес почитаме Мария Магдалена. За нея се знае, че се е срещнала с Исус и той я е пречистил от 7 бесове. След това тя следвала Бог неотлъчно и била там по време на мъченията, носенето на кръста, изобщо - убийството на Христос. Била е и свидетел на полагането му в гроба.
Аз не вярвам на филми като "Шифърът на Леонардо" нито на твърдения, че Мария Магдалена е била бременна от Исус и впоследствие всички царе са произхождали от там... Истинската история се пази в тайна от разни тайни общества, към които принадлежат тези царе. Не Спасение, а поробване на простите хора се цели от онези, които имат полза от човечеството.

Защото добрите хора са открити,
а с тайни управляват недостойните и злите.

За последните е измислена политическата сатира, карикатурите, смехът и вицовете. Не че това им пречи, но поне кара малките хора да се чувстват добре и с достойнствата си да изкласят и постигнат нещо - кой в сферата на изкуството, кой с кариера, кой с 8 циганчета... Животът е сила, а силата е прогрес, който трябва да се управлява или поне потиска ако не се знае как да се управлява. Няма добро, което да остане ненаказано, както е казал поетът, а защо управлението е за лошите и лицемерните аз май никога няма да разбера...

РЕКЛАМА: Посетете сайта на СТАНИСЛАВ ИЛЕВ

--
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll  ∧∧
             ( ゚∀゚) う~ I LOVE COMIX.CULT.BG!
             ⊂  つ
             (つ ノ
              (ノ
     \      ☆
             |     ☆
          (⌒ ⌒ヽ   /
    \  (´⌒  ⌒  ⌒ヾ   /
      ('⌒ ; ⌒   ::⌒  )
     (´     )     ::: ) /
  ☆─ (´⌒;:    ::⌒`) :;  )
     (⌒::   ::     ::⌒ )
    / (    ゝ  ヾ 丶  ソ ─

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница