Сюлейман Леви

байрям и ционизъм

понеделник, юли 16, 2007

Гугутки - Стръвници Излапаха Динозаврите в Борисовата Градина

Днес познах едно число от тотото преди да излезе на екрана и съквартирантите се шокираха. Направих го с небрежно преминаване през стаята, докато те седяха и гледаха тегленето в очакване да спечелят джакпота. В спортния тотализатор никога не е имало лъжа и не е пирамида в никакъв случай! Само познавачи като мен имат шанс и не е за кой да е!
Онзи ден в автобуса имаше зад мен един пиян. До него седна момче на около 22, много нагъл тип, който чоплеше семки и плюеше по земята. Една леличка се скара на момчето и каза, че ще извика шофьора да го види какво прави. Този обаче си беше нагляр и продължи да чопли семки и плюе по пода на автобуса и започна да отговаря на жената още по-нагло. Тогава се включи пияният и каза на наглото момченце: "Стига си плюл, бе! Това не ти е плювалник!" Последната реплика беше повторена още няколко пъти с ескалация в тона и гнева. Алкохоликът хвана пакетчето със семки от момчето и двамата почнаха да го дърпат, чу се шумолене, скъсване и семки захвърчаха нагоре, настрани и паднаха на пода на автобуса. Този явно имаше доста голям пакет... :) Градският транспорт е място, където психопатите понякога се засичат.
В Четвъртък имахме фирмено парти. Прекалих с алкохола и повръщах. На другия ден не можах да стана навреме. :) Водка (100мл), после бяло вино(2 чаши), после уиски (1 бутилка за 4ма), после водка (малко), после драйфане до една детска площадка. хехех. А пък преди да ме удари алкохола, помня, че ходих из Студентски град с пусната "Магистрала" на Амет на телефона и пях с него. Даже спирах някви хора да им пея... абе веселба си беше преди да се стигне до жестокото положение, в което се вкарах :)

РЕКЛАМА: Прочетете "КМЕТА" от Ст. Илев тук

Сега посетих сайта на "39 грама", който все още се радвам, че напуснах и там видях, че промотират изложба с невероятното заглавие "8 куроглави жени". Няма да коментирам, но хората в този проект са най-малкото изродени умствено и хубавото за тях е, че са си намерили схема да печелят от пълни тъпотии.

1 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница