Сюлейман Леви

байрям и ционизъм

събота, август 04, 2007

БДЖ

Вчера попаднах в кофти ситуация: нямаше билети за автобус за Стара Загора след 19:00ч и се наложи да се прибирам с БДЖ. Първо си купих билет за международния влак Виена-Белград-Истанбул, който трябваше да пристигне в 19:30ч на Централна гара. На всеки 30 мин добавяха още закъснение и в 21:45 реших да си сменя билета за директния влак през Пловдив. В 22:15 най-накрая потеглих към СЗ прав, понеже влакът беше пълен със софийски гимназисти, пътуващи към морето, заредени с много алкохол, марихуана и самочувствие. Чуваха се песни, псувни, имаше опити за свалки в коридора на вагона, после щеше да стане бой... много хубаво преживавяне... като в Дивия запад, само че с много Мастика. Около 3 през нощта пристигнах в СЗ, прибрах се, спах 1 час и отидох до Александрополис, където пих бира, бях на плаж и после си тръгнах. Краката ми са разранени, понеже на места дъното на плажа в Александрополис се състои от много остри, назъбени нагоре скали...
В Александрополис бях свидетел на следното нещо: Един грък имаше билет за ферибот и си беше качил колата в него, но той беше още на касата. В един момент, докато си чакаше на опашка, забеляза, че фериботът вдига котва и тръгна. Тогава се развика на касиерката, от кабината излезе един човек и се обади директно на капитана, който върна назад и качи човека.
В България пък един именит дизайнер ме е нарекъл "яко мизерник", понеже в изблика му на параноя явно съм му минал през ума и е тръгнал да се прави на оригинален. Оригиналността ти, свилене, стига до това да плюеш и тo до не много далеч.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница