Сюлейман Леви

байрям и ционизъм

вторник, април 03, 2007

Покана за Работа в "Ellitro" (ex-IMRO)

IMRO a.k.a. "Ellitro" ме поканиха за работа. Интересно е, че вече съм работил за тях и знам за какво отношение става дума. Не съм напълно съгласен с един познат, който твърди, че тези белгийци в сграда 1 на Бизнес парк София са помияри, но ето как отговорих на поканата им за работа:

Уважаема г-жо Кралчева,

От вида и съдържанието на и-мейла Ви разбирам какво е отношението Ви и към позицията, и към мен. Не само че ми направихте отвратително впечатление и от сега нататък бих отказал всяка покана за работа, където присъства името "Elittro", но и намирам една позиция, за която ме кани портиерката на интервю, за незаслужаваща моето внимание.

Не бих желал да работя за компания, която третира работниците си като нищожества още преди да са започнали да работят в нейната система.

Благодаря Ви!

С уважение,
Станислав Илев

Ядосаха ме с това, че получих първо мейл от портиерката, а след това и от ейч ар специалиста им - и двата мейла на латиница и то с много правописни грешки:

Zdraveite g-n Ilev,

Kakto ste razbral ot izpratenia e-mail, ELITTRO nabira personal za edna amerikanska kompania OPI Inc., koiato se zanimava s outsourcing na finansovi I schetovodni uslugi. Minalata godina (august 2006) te zapochnaha da rabotiat v Bulgaria, kato nabirat hora s angliiski plus drug ezik(vav vashia sluchai holandki). Vazmojnite pozicii sa: Support Specialist ili Business Data Analyst. V momenta e vakantna poziciata Business Data Analyst s holandski ezik. Rabotata e svyazana s mreja za transfer na elektronni faktiri I tiahnata obrabotka, kakto I obskujvaneto na klientite na tazi mreja. Tova e e nai-obshta informacia, koiato moga da dam. Mojete da razgledate i saitovete na OPI i tehnia klient OB10.

Molbata mi e da se svarjete s nas po telefona za poveche informacia i pri interes da ugovorim data i chas za interview.

Ostavam na razpolojenie za vsiakakvi vaprosi,
Margarita Kralcheva
HR Specialist
ELITTRO OOD

3 коментара:

  • В 9:34 пр.об. , Blogger Buksy каза...

    Интересно наистина. А ако бяха изрелска фирама пак ли щяхте да се държите по същия начин г-н Леви?... А? Питам?

     
  • В 7:04 сл.об. , Blogger Unknown каза...

    Даже не по същия начин. Израелска фирма би получила много повече внимание, уважаеми..

     
  • В 12:20 сл.об. , Blogger stnle каза...

    Обиди ме снизхождението, с което тези неверници ми бръщолевят на жалкия си чатърски език. В Израел ако някой работодател ти прати такова писмо, в отговор му пращаха пакет-бомба.

     

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница