Сюлейман Леви

байрям и ционизъм

събота, март 17, 2007

Бързи пари, бързи арести

През 90те години премахнахме чешмите от големите градове и направихме милиони от продажба на Кока Кола и минерална вода. За тази и много други цели създадохме мрежа от мафиоти, които после избихме. Превръщането на едно обществено благо в продукт не беше никак трудно в България, където никой не попита "защо?". Наскоро обаче, някакви измислиха превръщането на всякакви интелектуални продукти (включително порно) в поток от обществени блага. Та замислих се аз: "Кой е по-умен? Този, който взима от хората или този, който дарява на хората?" В миналото е имало много такива случаи, в които се ограбват богатите (хора на изкуството от чужбина) и крадливите (хора на изкуството в България). Ако ограбваш богаташ или друг крадец, това е престъпление. Ако лишиш един беден и неразбиращ човек от негова вещ/право/възможност, това е демонстриране, че той не е достоен да го има. Достоен = човек с пари. Пари = достойнство. Човек = достоен държател на пари. Някой ако не знае къде се намира в обществената стълбица ще му посоча мазето.
Аз лично съм против разбиването на торентите в България. Толкова много холивудски филми, направени от евреи имаше... някак си е добре да промием някой друг мозък... или пък хората сами да си инсталират Виста и да се натъкнат на новите ни системи за проследяване навиците на хората. Но Бил Гейтс иска да му гарантираме, че ще остане първи по богатсво в Света и аз лично искам да му помогна! Искам да помогна и на тези млади, талантливи актриси и актьори, които за да се прехранват се снимат в порно, милите! И как да съберат пари за препитание като нашите калпазани им качват филмите на безплатни сайтове... Това вече е престъпление! Знаете ли, че някои от тях даже умират от болести, които хващат по време на снимки! Замислете се как никой не им купува филмите, понеже са качени на тези сайтове... те разбират и снимат нов филм, но някой пак го качва в нета. И така завинаги!
Ако пък говорим за сваляне на Българска музика от интернет... по-добре да си дръпна оригиналите, където дори пеят по-хубаво. Аз лично слушам само Израелски блек метъл.
Въпросът е как да се възползваме от ограниченията, които "можем" да наложим. Ще изтрием цялото нелегално съдържание от огромните сървъри и ще ги напълним с албуми на дует "Авеню" в чест на родното изкуството, от което "защоо избягах, защо повярвах" на слуховете, че педали ни управляват интелектуалната сфера. Може би като нямам какво да свалям, ще тръгна по концерти и изложби на мои братовчеди - също добри евреи и мюсюлмани, посветени на суицидни пърформанси наживо... Може и на джамия да ида, че отдавна не съм говорил с мюфтията за подготовката на новия сайт на групата "Читашки свят", която се спонсорира щедро от една ислямска фондация "Рез Нация".
Аз съм голям любител на "рязаните" игри, които си свалях от zamunda.net преди да го спрат. Сега съм като порязан, но сюнетът си е сюнет! Сега ще чета Корана и може би утре преди да се събудите НСБОП ще почукат на вратата ви и ще проверят какъв е софтуеърът, който ползвате, после и праха за пране, самобръсначката и т.н. Но те момчетата не са виновни, а пък и аз, който "може" да ги праща, не се намирам за виновен, вече обясних някои от причините.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница